GRUPPARBETE

godmorgon! sitter i skolan och jag och min grupp håller på med vårt arbete om hantverksorientering. eller ja, jag kanske inte är så mycket till hjälp eftersom jag sitter och visar kläder jag beställde igår för dom,haha. men nu jag ska skärpa mig!

ni ser ju, min  grupp älskar mig!


PLAYSUIT



köpte en playsuit igår, men den visar sig dock inte så bra på bild, haha. ni får väl se den på någongång också, för de här bilderna blev inte bra överhuvudtaget. och eftersom den heter karin party playsuit, så kommer jag tänka på dig karin sandell varje gång jag har på mig den! ;) heheh

NÅGRA BILDER FRÅN PÅSKAFTON





TJATJATJA

tjenaaaa! länge sen nu, och efter mååånga tjat om att jag ska uppdatera så gjorde jag tillslut det.
mitt påsklov var bra, umgicks med bra människor och vädret kunde man ju inte heller klaga på! i torsdags så var jag anna erica och sofie på arosfortet! haha. det var faktiskt riktigt kul och vi kom på tredje plats av typ 25! AWESOME.

i lördags så var vi hemma hos mormor på påskmiddag/födelsedags firande för mormor, min kusin robin och min moster. det var så jäkla fint väder så vi satt ute hela dagen! kommer nog bilder från det sen när jag har fått in dom i datorn.  sen på kvällen så tittade jag och emy på filmen buried. ett tips : titta INTE på den filmen, tror att det är den sämsta filmen jag någonsin sett!

i söndags så åkte jag elin och emy till köping för att träffa lite av elins kompisar. vi var hemma hos en som hette ted, det blev en massa skratt och det var grymt kul! dock blev det ju lite pinsamt ett tag, men äsch!


tog två bilder från elin, hihi


och så nåra bilder från i torsdags då vi var på arosfortet som jag tog från sofie!


RSS 2.0