SOOOL

tjaaa! har inte så mycket att skriva idag. har vart ute ett tag på dagen och solat, det va så jääkla varmt. men jag klagar absolut inte, hoppas bara att vädret håller sig nu.
är så nervös inför imorn. jag ska få reda på om jag får G på matte nationella. hoppas hoppas hoppas!

jag när jag kom hem från yran i fredgas!

MYSKVÄLL

drog till strängnäääs och myste lite med några av mina favvisar i lördags! massa mat,godis och chips blev de och alla hade nog ont i magen efter allt ätande,haha!

tog bilderna från evee!









FREDAGS







och så slutar vi en mindre snygg bild på elin och mig, hahah!

först- käk och fix hemma hos mig. sen- yran!

SVAR PÅ KOMMENTAR



Vi blandade ihop den ljusaste färgen som mood har, och den ljusaste slingningen! först köpte vi bara slingningen, men sen kom jag på att det inte skulle räcka. och eftersom det finns mer i färgen och de kostar lika mycket, så köpte jag en färg! heheh, ibland är jag allt smart. men, så gjorde vi i alla fall :)

bild från goooooogle

HELT SJUKT

såg på nyheterna för någon timme sen och då sa dom att det var en kvinna som hade kört på en man med vattenskoter förra sommaren. mannen dog.kvinnan var dock full och hade inte lagt märke till mannen.. hon dömdes för grovt sjöfylleri och vållande till annans död. hon fick 6 jävla månader i fängelse?! hur sjukt är inte det? nej, jag kan inte smälta det här, ynka 6 månader är bara så fel!

bild från google

RESULTATET

det var ju kortdag idag, så jag kom hem halv 1. ungefär vid två kom erica hem till mig, jag skulle ju som sagt slinga och klippa henne! vi tittade även på två filmer. eller ja, det var väl mest hon som tittade eftersom jag var så koncentrerad på mitt arbete, haha! här är lite bilder

FÖRE (tog före bilden från förra gången jag färgade henne, såg typ likadant ut nu)


UNDER TIDEN. hon tog några snygga egobilder på sig själv i mössan också, dock så tror jag inte att jag får lägga upp dom! haha


EFTER. när vi sköldje ur bekningen så såg det orange ut och vi blev jätte oroliga! men när det hade torkat så var det inte alls orange. blev skit snyggt! så här är resultatet på både klippningen och slingningen!


SLINGNING

godmorgon! sitte ri skolan på mattelektion. har dock ingenting att göra eftersom vi är klara med matten. känns inte så värt när man kunde ha legat och sovit nu istället, men men! just nu sitter jag och tittar på bb så jag ska väl inte klaga.

när jag kommer hem så kommer erica och då ska jag slinga och klippa henne! det blir nog braa.

MATTE NATIONELLA

kom hem från skolan nyss, fick sluta tidigare så jag hann precis med två tåget! skööönt. jag erica och emy satt och pratade om det mesta, går ju inte att vara tyst med dom två! haha.

hade matte nationella imorse. gick sådär va! haha nej usch, matte är jag verkligen inte bra på. men vi får helt enkelt hoppas på det bästa, jag gjorde ju i alla fall så gott jag kunde!

PRESS STOP



de fyra sista bilderna är mina kassa mobilbilder, det hade kommit någonting på själva kameran så därför blev alla bilder suddiga..

jag, emy och elin var på niornas musikal press stop igår! kändes inte alls länge sen vi hade musikal, tiden går så fort. men i alla fall, musikalen hade väl sina stunder ibland men den var inte alls lika bra som våran var enligt mig! haha, egoistiskt det där lät, men så tyckte jag i alla fall.

när jag kom hem så övningskörde jag lite, gymmade och sen övningkörde igen. det är så kul!

MONDAY


tjenaaa! idag medans dom flesta var lediga, så drog jag till skolan för att göra två prov! var ju sjuk hela förra veckan så då var jag illa tvungen att göra dom idag.. men det känns skönt att ha dom gjorda, hoppas bara på godkännt (eller mer) på båda!

hade ju i alla fall eve och emy att leka med i skolan, så dagen flöt på bra! Karin mådde inge bra och åkte hem när hon typ precis hade kommit till skolan, stackarn! krya på dig chili con karin ♥

BAL





dessa två ''uppsättningarna'' gjordes på min praktik igår! den första tog TRE timmar att göra, vi lockade och lockade och lockade. hon hade löshår så det blev bara mer att locka! den andra tog två timmar och hon hade också löshår. det var lockandet som tog så lång tid, för vi skulle ta jäätte lite hår varje gång.

jag tycker att den första blev finast! vi satt och pratatde om att hon skulle driva jätte mycket med den som hon skulle gå med. för det fanns regler som att ''killen får inte ta ner sitt glas förens tjejen gör det efter att de har skålat'', så hon skulle sitta och hålla i glaset hela tiden så att han inte fick ta ner sitt glas! haha

jag, elin och belinda tittade i alla fall på alla balmänniskor. och guud va fina endel var! dock så tog jag inga bilder, för när de hade ställt upp sig så var det så mycket folk där, så att vi inte kom fram! haha

när vi hade tittat på dom så drog vi till latifa och käkade kebab och sen drog jag och elin hem.

när jag kom hem så övningskörde jag för första gången, så jäävla kul! sen kom elin och då tvingade jag med henne till ok för att köpa godis, sen så satt vi och pratade och tittade lite på film. love you!

DANCE LIKE A ROBOT



fyfan va grym kille, helt otroligt!

SMINK



igår kom mitt smink och nagellack som sagt. beställde allt från E.l.f som har gryymt bra priser. allt är så jäkla billigt så att det inte är sant, och det är bra produkter också. även en del makeup artister använder de här!

STILL SICK

heeej. anledningen till att jag inte har bloggat är för att det inte finns så mycket att blogga om när man är sjuk, haha.  dock så kommer jag nog lägga upp sminket och nagellacken som kom igår!

igår så kännde jag mig lite bättre, så jag bestämde mig för att äta riktig mat till kvällsmat.. åh, va jag ångrar det! kunde inte somna förens vid tre inatt för att jag hade så ont i magen. va äre för fel på mig?!

13.45

åååh, vilken natt det har varit.. kändes som en jävla evighet och jag ville bara att den skulle ta slut! har gått och blivit magsjuk, härligt va? kommer inte kunna äta på hela dagen, har hittils bara druckit vatten.

fick ringa till praktiken och säga att jag inte skulle komma idag, men att jag skulle komma på lördag då de skulle fixa balfrisyrer! det kan ju bli roligt i alla fall.

19.48

tjaa! imorse vaknade jag av alarmet på mobilen. det var nämligen så att jag och anna skulle städa efter festen som min mamma och hennes kompisar hade igår. så klockan tolv var vi där och städade. tog ungefär en och en halv timme och vi fick 750 kr styck! ganska bra ändå tycker jag.

nu sitter jag och kikar på kläder. alltså jag måste verkligen sluta slösa pengar nu! min klänning och bikini från nelly har precis kommit, jag har beställt massa kläder från h&m och nytt smink (och två nagellack..) som kommer snart också. haha faan, varför kan jag inte vara en sån som sparar sina pengar till nått viktigt?

LÖRDAG

några bilder från igår då vi var hemma hos anna! snodde bilderna från elin, hope that's okey!


FREDAG DEN 13E

igår i skolan så klippte jag eve, det blev braa! hon hälsade hej till er förresten. jag gjorde ett inlägg igår men det kom inte upp, så hon får hälsa det nu istället! haha

sen så hade vi matte och då passade jag på att titta på bb. heheh, och så räknade jag två tal på tre timmar..

sen när jag kom hem så var jag tvungen att skynda mig, hann vara hemma i 20 min sen så gick jag och mötte upp elin och några av tjejerna i hennes klass. sen drog vi och hyrde film, och de va nån jävel som hade bestämt att vi skulle ha skräckfilms marathon så vi hyrde 3 stycken skräckfilmer.. sen gick vi hem till elin och satt och pratade och sen så käkade vi keeebab. och när vi hade ätit så började det.. vi började titta på a nightmare on elm street, sen tittade vi på the uninvited (men den filmen har jag redan sett så den var inte så läskig) och sen såg vi på I know who killed me, men jag tittade bara på början för sen drog jag hem! och den sista filmen söööög, i alla fall det som jag såg.

det var en mysig men läskig kväll!

DEPPPPPP

idag är verkligen inte min dag. känns som att jag ska dö snart! min mage gör ont och jag mår så illa så att det känns som att jag ska spy snart. tänkte att det var bra för er att veta! dessutom är jag såååå trött. vill verkligen inte vara i skolan idag, mår bajs, MEN jag ska klara hela dagen. bara 5 timmar kvar, haha.. Har i alla fall redan hållt ett tal om nätmobbning för några i klassen, så det känns skönt att jag har fått det gjort. gick helt okej.

shit vilket depp inlägg det blev nu! jaja, jag lever och är frisk i alla fall, i should be happy! haha


HIGH FIVE FOR FIRST KISS



aaw, hur söta är dom inte?!

POOL

har precis gymmat och nu sitter jag och tittar på pooler! tänkte köpa en nu till sommaren, vore jäkligt skönt! nej, nu ska jag titta vidare. puss!

22.16 (SKULLE KOMMA UPP IGÅR KVÄLL)

fan vilket underbart väder det har vart den här helgen. sjukt underbart! hoppas det bara håller i sig och att det inte börjar snöa igen, haha.

glömde att skriva om vad jag gjorde i fredags förresten. jag träffade elin och jullan. det var alldeles för länge sen jag träffade jullan! vi var i alla fall hemma hos elin och myste. vi skulle titta på film, vi valde till och med en, men vi satte aldrig på den. haha. istället så satt vi och prata och tog sjukt snygga kort på oss! dock så sparade inte jullan sina bilder, så ni får nöja er med en bild på elin och en bild på mig!

EN DAG PÅ STAN MED FANNY

nu blire två inlägg på en väldigt kort tid, men när man har någonting att skriva om så får man ju passa på!

drog till tuna park imorse. ville till skopunkten eftersom det är ''köp tre och få en på köpet'', men jag hittade verkligen inga skor som jag tyckte va snygga. det sög ju! istället för skor så köpte jag en ögonfransböjare, en deo och en bh. haha.

efter ett tag så drog jag till stan och träffade fanny. helt sjukt vad jag har saknat henne, känns som att vi aldrig träffas längre! men vi har bestämt att vi ska ändra på det. men i alla fall, vi gick runt på stan och kikade lite i affärer. hittade inga kläder alls faktiskt, men köpte ett par skor och (döda mig inte nu mamma!) två nagellack. jag är fan störd, men nagellack är kärlek för mig! haha

dessa två blev det. den ena är från maybelline mny kollektion i färgen pinks pearl. det är ju deras mini serie så nagellacket kostade bara 30 kr! jag tycker dock inte att den var så liten (den var lika stor som h&ms nagellack typ), men det är ju bara ett plus! det andra nagellacket var från h&m och den hette bara red nail och kostar 40 kr om jag inte minns helt fel!

vi satte oss även på espresso house och fikade. jag tog en ischai och en kycklingmacka eftersom jag inte hade hunnit äta frukost. och oooj va mackan var mättade! åt halva sen fick jag jätte ont i magen :(

sen drog vi hem till fanny och tittade på bigbrother och talang. har haft en väldigt mysig dag!

KLÄNNING TILL BRORS STUDENT


såhäär ser min klänning från nelly ut! jag tycker att den är grymt fin. bikinin fick jag inte någon bra bild på, så den skiter vi i. bättre bild på kläningen får ni se när min bror tar studenten!

TORSDAG

godmorgon hörni! hoppas att ni är lite mer pigga än mig för jag är så trött att jag håller på att dö. somnade alldeles för sent igår och idag efter skolan så ska jag vara på körskolan i tre timmar. jag lovar att jag kommer att somna! får väl hoppas att timmarna går hyffsat fort i alla fall.

igår hade vi eng nationella, uppsats delen. det gick helt okej,men om jag ska vara ärlig så bryr jag mig inte så mycket eftersom man ändå inte kan sänka sig! fast det är ju bara kul om man höjer sig.

förresten så har jag fått hem en klänning och en bikini från nelly! jag älskar klänningen, ska ha den på min brors student. längtaaar! haha. bikinin var också sjukt snygg, dock så satt inte underdelen bra så den ska jag byta.
bilder på sakerna kommer nog senare!

RSS 2.0