GER ÄNTLIGEN IGEN



Ni har väll sett den här videon? är så jäkla imponerad. han har blivit mobbad så länge han kan minnas, och äntligen ger han igen! nu har han blivit känd över hela världen som en hjälte.

MONKI


en jävligt trött maja idag. köpte toppen från monki igår, ynka 80 kronor!

jag och mamma har vart och gymat, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag dricka min andra kopp chailatte för idag!

SLUTA TIDIGT

sitter i skolan och har matte, är gaalet trött. ändå så somnade jag ganska tidigt inatt. men det är tur att vi slutar tidigt så kan soova. är ledig imorn och på fredag, klagar absolut inte!

kanske ska börja jobba lite nu. geometri..

WHAT ARE WORDS



kan vara den finaste och sorgligaste låten jag hört, anstränger mig verkligen för att inte börja gråta när jag hör den. den handlar om hans fru som blev hjärnskadad i en bilolycka.

jag skrev detta när jag var i skolan. nu när jag lyssnar på den här hemma så kan jag inte sluta gråta..

FORMBLÅSNING

tjaaa. ganska länge sen nu, men jag har helt enkelt inte orkat skriva nått.
igår så hade vi salongen halva dagen.formblåste en tjejdocka och det var svårt att få upp håret på ena sidan eftersom det bara ville ligga ner, men det gick gick jätte bra endå tycker jag!


man ser hur falsk du är även fast man blundar

ALLT FÖR MIN SYSTER


tittade på denna film idag med mamma, min moster och sofia. det är en av de sorgligaste filmerna jag någonsin sett. becca, du hade så jävla rätt!

VÄRLDENS LÄNGSTA HÅR

Den vietnamesiske Tran Van Hay, 73 år har aldig klippt sig i vuxen ålder. Hans hår är 6,2 meter långt, det lär ju inte vara lätt att hålla rent!

snyggt?


NEW STUFFS


klänning från bikbok, skit snygg på! 345 :-

skinserum från make up store. gör huden silkeslen verkligen! 365:-

3 nagellack från depend. fick dom på köpet när jag köpte klänningen!

HTC wilfire. hade sönder min gamla och den gick inte att laga så jag köpte en likadan. dock så var den förra i vit! köpte även en pensel till färgning av hår,bara 15:- på åhlens!

dom här har jag inte köpt själv, utan jag fick dom av mamma i födelsedagspresent! ville bara visa dom för jag tycker alla är så grymt snygga!


dessa två är mina favoriter. har haft det guldiga sen i söndags och det har fortfarande inte flagat (heter det så?) bort någonting!


-

nej, orkade inte skriva om min födelsedag, haha. men bra va den i alla fall! nu försöker jag skriva lite om permanent.okej.. det enda jag har gjort är att öppna dokumentet och sen började jag titta på bloggar och facebook. 

förresten, gick in på amirs blogg idag och såg det här inlägget

så fort jag såg det så kom klumpen i magen och jag började gråta.man förstår verkligen inte hur bra man själv har.jag vet inte vad jag ska skriva. mina problem känns inte viktiga längre, jag vill inte ens kalla dom problem när jag ser den här bilden.
jag skäms över att jag inte är tacksammare för vad jag har.

GOOD NIGHT

nu har jag firat min födelsedag! fick det jag ville ha, och hade trevligt med familjen och släktingarna. skriver nog mer om det imorn, nu blir det tv! pusss


LÖRDAG


några bilder sen vi var hemma hos cindy igår! hinner inte skriva så mycket, måste göra tårta sen drar mamma och jag till papi och firar att jag fyller ååååår!


TJEJKVÄLL (skulle komma upp vid 4)

orkade inte uppdatera igår, hade ingenting att skriva!

igår kom tjejerna till mig, vi lagade mat och snackade en massa. tiden bara flög iväg, som vanligt när man har roligt!  fick även massa fina presenter, blev så glad för alllting. man märker verkligen att ni känner mig! haha. TACKTACKTACK!♥

tycker om er så mycket♥


två kort jag fick, ena är från elin och den andra är från elin,anna och sofie! haha, så söta.







QUASIMODO?

jag gick inte till skolan idag, för när jag vaknade så såg jag ut såhär

det är den andra gången det här händer! vafan är det för fel? förvandlas jag sakta men säkert till Quasimodo?

jag veeeet att det är många som skulle gå till skolan även fast de såg ut såhär, men jag kunde bara inte det. kände mig som en vandrande bajs.

Men nu är det borta så nu känns det bättre! :D


YELLOW

alltså gult nagellack är så jäkla snyggt,måste köpa det väldigt snart!

 
bild från google

ONT I MAGEN

taco+bullar= ont i magen. var lite rädd att bullarna skulle bli helt misslyckade, men dom blev jätte goda! tog hem en till mamma också eftersom jag är så snäll.

mamma köpte ett gymkort till mig idag. har gymmat på hennes hela tiden, men nu tänkte vi att jag skulle börja vara lite laglig och ha ett eget kort. har vart rädd varje gång jag har gått till gymmet bara för att hon som äger det kan vara där, haha!


BAKA BULLAR

nu sitter jag hemma hos pappa, ska baka bullar hade jag tänkt! fyller ju år på söndag och jag sa att jag kunde vara med och baka lite. får se hur detta går! haha

KLIPPA ELINPELIN



Kom på att jag klippte elin förra tisdagen, dock så ser man ju nästan inte hur det blev eftersom jag var så smart att locka det innan jag tog kort, men skit samma. hennes hår var ganska slitet eftersom hon har blekt sitt hår, så jag klippte bort det slitna och lite uppklippt och då såg hennes hår mycket tjockare ut. jag blev nöjd, och hon sa också att hon blev det!

FIKA

fick sluta lite tidigare idag, så jag och tjejerna gick till espresso house och fikade. jag tog såklart en chailatte, muuuuuums! måste köpa hem det
nej, nu måste jag kila, ska klippa mami!


KLIPPA PAPPI

Det gick så jäkla bra att klippa pappa! Jeanette (min frisörlärare) sa att hon var jätte imponerad och att det var MVG rätt igenom så då kanske ni förstår att jag är nöjd! 
jag klippte uppe på och sen rakade jag på sidorna och i nacken. sen så finklippte jag allt så att det inte skulle bli en stark linje mellan det rakade och det klippta. och tro mig, det är mycket svårare än det låter.
glömde att ta en före bild.
 
han blev också jätte nöjd!

CHACHAAA

sitter i skolan. ska snart till salongen och klippa pappa,kommer nog gå finfint! var nyss och la undan en jätte fin klänning. ska köpa den imorn, mami måste bara föra över pengar först!

PRAKTIKEN AVKLARAD!

kom hem från praktiken för inte så länge sen. dagen gick faktiskt ganska snabbt! jag hade jäääätte ångest för att jag skulle på praktik för det är så jävla tråkigt, men idag så var det faktiskt helt okej.  nu har jag precis ätit liiiite för mycket, sådär så man får jätte ont i magen.. haha,synd om mig! det tröstar jag mig med en sväng till gymmet. har träningsvärk från igår (då jag också va på gymmet), men det är bara att ta sig i kragen och köra på!

jag och världens bästa syster!

IRRITERANDE

åh, någonting jag verkligen hatar är när man verkligen VET att man har rätt med en sak, sen ska någon annan komma och säga att det inte är så och förklara hur (den tror att) det egentligen är. det är så irriterande!

GODMORGON

jag skulle ju inte göra någonting igår kväll, men sen smsade tjejerna och frågade om jag ville va med dom, och det är klart jag ville de! så jag drog hem till elin där sofie anna och erica var, och vi satt mest och pratade och tittade lite på film. kom hem runt 1 och somnade någongång vid halv 3 typ.

jag vaknade för ett tag sen, runt halv 1. mormor, min bror och hans tjej kommer och käkar här vid två. jag som nyss åt frukost.. haha.

justja, såg på facebook vilka som fyllde år idag. då såg jag att två emma fredriksson fyller år. trodde de bara var en som hade typ två facebook(ar?) först, men sen så klickade jag på båda, och de är två olika. tyckte de va skit coolt, haha. liksom heta samma sak, fylla år på samma dag och så bor dom inte alls långt ifrån varandra!


IGÅR

finns inte så mycket att skriva om igår. förkröket hos amanda var kul, men när vi drog till arboga så blev det bara pinsamt,jävla drägg. ville inte ens gå in på festen, haha. jaja, failade kvällar finns ju också.

idag har jag inte gjort ett skit, tittat på tv och suttit vid datorn! har ingen aning om va som händer ikväll, blir nog en hemmakväll skulle jag tro :)

en bild från igår när vi va hos amanda! ja, jag har vääldigt röda ögon. haha

IKVÄLL KÖR VI BRUDAR!

hade salongen idag, gjorde folie-slingor och det gick jätte bra! min lärare sa att det var helt perfekt, så då kan man ju inte mycket annat än glad! Sen hade vi idrott och då spelade jag, amanda,sandra, malin och jossan in när vi dansade, sen tittade vi på allas danser och käka godis, haha. fick sluta tidigare också, har fått göra det typ varje dag den här veckan, men jag klagar absolut inte!

ikväll blir det först hem till amanda och sen vidare till arboga, hoppas på en jävligt grym kväll!

en bild sen nyår!

HEY HEY HELLO

gym, halv åtta hos mig, mat och en timmes dusch är de orden som beskriver min kväll bäst. just nu har jag börjat titta på debatt, kissie är ju med, daaaaaah. just nu pratar dom om big brother. hmm, har inte så mycket mer att skriva, så vi får väl helt enkelt ses imorn!

två bilder sen december. tänk att det redan är mars, jag fyller år snaaaaart!


!

imorse fick jag och emy springa till tåget för att hinna med det.

vi fick sluta kvart i tre idag och tåget hem går fyra så jag malin felicia och cindy gick och fikade på waynes. tio i fyra gick vi till tågstationen och när vi kommer fram så ser vi hur tåget åker, haha. lyckat!

nu måste jag byta om för att sen dra till gymmet med soooophie :*

PROV SNART

om en halvtimme är det dags för prov. känns bra faktiskt,tror att jag kan det mesta! känns skönt att komma hem och inte ha något att plugga på. ska gymma idag, har inte hunnit med det de senaste dagarna eftersom jag har pluggat..

jaja, seeee you!

HÅRINPACKNING

något jag vet att många är dåliga på, är att använda hårinpackning. visste ni att man ska använda inpackning 1-2 gånger i veckan?

Inpackningar är bra till torr hårbotten och alltså även torrt hår. De rengör också fet hårbotten och fett hår. Inpackningar balanserar hårbottens fett och är bra till att ta bort salva, fet smuts och vax i håret.

Lika löser lika = Om man har en fet hårbotten och använder en fet inpackning, så blir hårbotten mycket bättre, och är inte alls lika fet längre. så om du har problem med fett hår, använd en fet inpackning i både hårbotten och resten av håret!

denna använder jag och jag kan verkligen rekomendera den! den gör håret silkeslent (i alla fall på mig) och luktar så gott! kostar ca 130 kr på kicks.

PLUGGPLUGGPLUGG

matte provet gick helt okej, hoppas jag får G i alla fall. fick åka hem med 10 tåget, vilket var jävligt skönt! när jag kom hem så käkade jag toast och sen somnade jag i soffan. vaknade nyss och nu tänkte jag börja plugga på frisörprovet som vi har imorn. det är inte lite kan jag säga.

är frisör verkligen det jag vill bli? jag tror det, men det är någonting som får mig må så dåligt, jag har inte vetat vad det är förens idag. ska jag klara 2 år till?

en sak är säker, JAG SAKNAR MINA VÄNNER! vi skulle ju hålla kontakten oavsett vad. jag ska bli betydligt mycket bättre på att höra av mig, jag lovar!









JAG ÄLSKAR ER!

SPYR PÅ MATTEN

ÅÅÅÅHH VA JAG HATAR MATTE!! jag gjorde lite, tyckte det gick as bra. sen kommer jävla ekvationer och skit in i bilden och då gick allt åt helvete, så nu har jag damp! när fan ska jag använda det här sen när jag har slutat skolan?! åååååh det är så jävla onödigt!

SKOLAN

sitter i skolan och pluggar inför frisörprovet vi har på torsdag, går väl sådär. är så trött att jag inte kan koncentrera mig! på eftermiddan har vi salongen, det är i alla fall skönt. då behöver man inte plugga, haha. ska klippa elin också, blir nog great!

nej, nu ska jag fortsätta plugga! pusss

en fin bild som elin ritade till mig när jag var ensam hemma!

RSS 2.0