STÖRRE LÄPPAR

om du vill att dina läppar ska se större ut - använd läppstift/läppglans i ljusa glansiga färger för det ger faktiskt intrycket av större läppar. ju mörkare läppstift man har, desto mindre ser läpparna ut!


annars så kan man ju införskaffa sig en lip plumper (som gör så att läpparna blir större för några timmar), har hört att denna från too faced ska vara grym!


SOM VANLIGT


nehe, inte satte jag mig och pluggade när jag skrivit förra inlägget, utan jag somnade i soffan och vaknade nu. men jag ska plugga, jag lovar.jag måste verkligen det, för jag vill INTE ha ett till omprov i matte! nu ska jag käka, sen ska jag plugga.

MIN NYA VÄSKA+BODY

fick sluta tidigt idag, så vi tog 12 tåget hem. sååå skönt. idag måste jag dock plugga. orkar verkligen inte, men jag måste så jag antar att jag inte har mycket till val.
aja, här är min nya väska i alla fall!

just ja,kom på att jag köpte en body i lördags också. 80 :- gick den på, kaaaap!


TVÄTTA HÅRET TVÅ GÅNGER


tänk på att alltid schamponera håret två gånger!
första gången så tvättas alla hårprodukter bort, och andra gången tvättas smutsen bort och håret blir rent!


NEW IN

nu har jag precis duschat, är helt slut och mina armar skakar, haha.

igår så var jag, mami och elin och shoppade. bestämde mig för att jag skulle köpa en väska, och det blev det! bild på den kommer nog imorn. när mamma kom in på h&m så gick hon direkt fram till ett par jackor och sa att dom här måste vi ha! så jag köpte en beige och mamma en militärgrön typ. vi har nästan samma storlek så vi kan byta med varandra! haha. dock så kan vi inte ha på oss dom samtidigt, skulle se lite konstigt ut tycker jag. köpte även en tröja och en ny mascara!


FÖRSTA INLÄGGET

eller nja, egentligen är det inte det första eftersom jag har haft den här bloggen förut. ville dock ta bort alla gammla inlägg så man kan väl säga att det är det första..

nu tänkte jag dra till gymet för fjärde gången den här veckan faktiskt, hur bra är inte jag? hehe

seee you later!


RSS 2.0